Samenwerken

Mijn doel is om mijn ervaringen te delen door middel van clinics, trainingen of als keynote speaker. Op mijn pad naar de rugby-top en in de lange reeks seizoenen in een High Performance Environnement heb ik een visie ontwikkeld over onderwerpen als; team dynamics, optimaal presteren onder druk, leiderschap, zelfeffectiviteit en doorzettingsvermogen. Aan de hand van voorbeelden, lessen en inzichten uit mijn carrière maak ik een programma dat relevant en inspirerend is voor de doelgroep.

Heb jij een vraag over of interesse in een samenwerking?
Neem dan contact op met mij via: info@zenokieft.com

 

Van “Samen Werken” naar “Samenwerken”:

Samenwerken is misschien wel de essentie van rugby. Dit kernelement gaat verder dan wat we met het oog kunnen waarnemen. Aan de oppervlakte is het ‘samen hard werken’ evident. De fysieke afhankelijkheid van je teammaten bij elk spelmoment is onvermijdelijk. Je tilt elkaar op, je duwt elkaar vooruit, je beschermt je teamgenoot met je eigen lichaam, je vormt een solide compacte eenheid door je op de juiste manier met elkaar te binden. De waardigheid van een samenwerking wordt echter bepaald door een interpersoonlijke band tussen alle individuen van het team. Het is deze connectie die de intensiteit en de betekenis van de onderlinge acties bepaald. Hier zit dus de kern van ‘samenwerken’ en hoe goed een team is. Of liever gezegd hoe effectief, weerbaar en consistent een team is. Het is deze bron die het verschil zal maken als de weerstand heftig is en het neer komt op de kracht van de eenheid om een obstakel te vloeren. Ik ben zelf een grote bewonderaar van de potentie van samenwerken om doelen te overtreffen.

Laatste blog bericht

Algemeen

Coach Ted Lasso!

Het gebeurt me niet vaak dat ik door een serie gegrepen wordt, maar Ted Lasso en zijn kompanen hielden mij aan de buis gekluisterd. In eerste instantie is het niet een serie waar ik me snel aan waag; een feel good-serie met flauwe zoetsappige humor. Al gauw bleek echter dat mij hierin iets diepers aansprak

Lees verder
Alle berichten